GAZİEMİR’DE İLK YENİ NESİL KARMA YAŞAM PROJESİ: AVCILAR SOHO

Haberler

GAZİEMİR’DE İLK YENİ NESİL KARMA YAŞAM PROJESİ: AVCILAR SOHO

Ofis, Çarşı, Rezidans Seçenekleriyle, Şimdi Ön Satışta

Avcılar İnşaat, Gaziemir’de iş, alışveriş ve yaşamı tek adreste buluşturuyor. Optimum AVM’nin hemen yanında konumlanan Avcılar SOHO; ofisleri, çarşısı ve rezidanslarıyla “Yeni Gaziemir”in yeni yaşam ve ticaret merkezi olmaya hazırlanıyor. Yüzde 55’i şimdiden satılan proje, ön satış dönemine özel avantajlı ödeme seçenekleriyle sunuluyor.

Avcılar İnşaat, farklı mimarilere sahip üç bloktan oluşan SOHO projesini yeni nesil karma yaşam anlayışıyla tasarlandı. Konut, ofis ve ticari ünitelerin sosyal olanaklarla bir arada planlandığı projede, günlük ihtiyaçlar için farklı noktalara gitme gereksiniminin azaltılması hedefleniyor. Konut sakinleri, çalışanlar ve ziyaretçilerin oluşturacağı hareketlilikle Avcılar SOHO, Gaziemir’in yeni buluşma noktalarından biri olacak.

ÜÇ DÜNYA, TEK PROJE

Avcılar SOHO; Gaziemir’de çalışanlara işe yakın konut seçenekleri, bölgede faaliyet gösteren firmalara ise erişilebilir ve nitelikli ofis alternatifleri sunuyor. Projenin çarşı bölümü de hem proje sakinlerinin hem çalışanların hem de ziyaretçilerin günlük ihtiyaçlarına yanıt verecek. Bu üç işlevin birbirini tamamlaması, SOHO’nun yeni nesil karma yaşam yaklaşımının temelini oluşturuyor.

Gaziemir’in Merkezinde Güçlü Bir Konum

Optimum AVM’nin hemen yanında konumlanan Avcılar SOHO, çevreyolu bağlantıları, toplu taşıma ve İZBAN’a sadece 1 dakika uzaklıkta yer alıyor. Eğitim kurumlarına ve Adnan Menderes Havalimanı’na kolay ulaşımıyla da öne çıkan proje; sık seyahat edenlere, şehir dışından müşterilerini ağırlayanlara ve uluslararası iş bağlantıları bulunan firmalara kolaylık sağlayacak.

 

LÜKS REZİDANSLAR, ZENGİN SOSYAL OLANKALAR

Projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Balkonlu ve ebeveyn banyolu alternatiflerin bulunduğu daireler, beyaz eşyalarıyla teslim edilecek. Yüzme havuzu, spor salonları, sinema ve çocuk oyun alanları; sakinlere yaşam alanlarından uzaklaşmadan dinlenme, spor yapma ve sosyalleşme imkânı sunacak. Açık ve kapalı otoparklar, elektrikli araç şarj istasyonları ve 7/24 güvenlik hizmeti de günlük yaşam konforunu destekleyecek.

YENİ NESİL OFİSLER

SOHO’nun ofis bölümünde 1,5+1 ve 2+1 seçenekleri sunuluyor. Karşılama bölümü, yönetici odası, çalışma alanı ve mutfak içeren ofisler, farklı iş ihtiyaçlarına göre planlandı. Ortak toplantı salonları da iş görüşmeleri ve toplantılar için kullanılabilecek. Ofislerin çarşı ve rezidanslarla aynı projede yer alması, çalışanların günlük ihtiyaçlarına erişimini kolaylaştırırken ticari üniteler için de doğal bir müşteri potansiyeli yaratacak.

ÖN SATIŞTA YÜZDE 55’E ULAŞTI

Ön satış süreci devam eden Avcılar SOHO’nun yüzde 55’i şimdiden satıldı. Projede ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenlere özel avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor. Avcılar İnşaat, SOHO’da ev veya ofis arayanların yanı sıra kira geliri hedefleyen yatırımcılara da farklı alternatifler sunuyor.

YİNE “İYİ Kİ ALDIK” DEDİRTECEK

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, yeni nesil yaşamın günlük hayatı kolaylaştırması ve insanlara zaman kazandırması gerektiğini söyledi. Avcı, “İnsanlar bugün işine, alışverişe ve sosyal olanaklara daha kolay ulaşmak istiyor. SOHO’da çalışma alanlarını, konutları ve çarşıyı aynı projede buluştururken havuzdan spor salonlarına kadar farklı olanaklara da yer verdik. Amacımız, günlük ihtiyaçlar için harcanan zamanı azaltmak, insanların kendilerine ve ailelerine daha fazla zaman ayırabilmelerini sağlamak. Bizim için yeni nesil yaşam, yatırımın ekonomik potansiyeliyle günlük hayatın kolaylığını birlikte düşünmek demek” dedi.

Gayrimenkul yatırımında taşınmazın gelir üretme potansiyelinin de önem taşıdığını belirten Avcı, “Ev ya da iş yeri sahibi olmak, insanların gelecekleri için attıkları önemli bir adım. Biz bu adımı atan herkesin yıllar sonra da ‘İyi ki almışız’ demesini istiyoruz. Bunun için yatırımın yalnızca satın alındığı günkü fiyatına değil, ilerleyen yıllarda sahibine nasıl fayda sağlayacağına bakıyoruz. Bu yüzden Avcılar SOHO’da yine ‘İyi ki aldık’ diyecekler” diye konuştu.

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, yeni nesil yaşam anlayışının günlük hayatı kolaylaştırması ve insanlara zaman kazandırması gerektiğini belirterek şunları söyledi:

“İnsanlar bugün işine, alışverişe ve sosyal olanaklara daha kolay ulaşmak istiyor. SOHO’da çalışma alanlarını, konutları ve çarşıyı aynı projede buluştururken; havuzdan spor salonlarına kadar farklı sosyal olanaklara da yer verdik. Amacımız, günlük ihtiyaçlar için harcanan zamanı azaltmak ve insanların kendilerine ve ailelerine daha fazla zaman ayırabilmelerini sağlamak. Bizim için yeni nesil yaşam; yatırımın ekonomik potansiyeliyle günlük hayatın kolaylığını birlikte düşünmek demek.” 

Gayrimenkul yatırımında taşınmazın gelir üretme potansiyelinin de önem taşıdığını vurgulayan Avcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ev ya da iş yeri sahibi olmak, insanların gelecekleri için attıkları önemli bir adım. Biz bu adımı atan herkesin yıllar sonra da ‘İyi ki almışız’ demesini istiyoruz. Bunun için yatırımın yalnızca satın alındığı günkü fiyatına değil, ilerleyen yıllarda sahibine nasıl fayda sağlayacağına da bakıyoruz. Bu nedenle Avcılar SOHO’da yine ‘İyi ki aldık’ diyeceklerine inanıyoruz” dedi.

 

Bize Yazın